Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (2.74 secunde)
Ne ocupam de doua declaratii ale unor fruntasi pedelici. ... Limbajul suburban poate fi oare separat de promisiunile electorale?
cristoiublog.ro / Gandul de miercuri, 24 iunie 2015 / Ca sa-si scape pielea, Victor Ponta a predat Guvernul si, prin asta, si PSD, lui Klaus Iohannis! Comentariul meu din Evenimentul zilei de miercuri, 24 iunie 2015, deja pus pe site-ul ziarului, poarta titlul :
Fara Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos ar redeveni un functionar cenusiu la Bruxelles (daca ar avea noroc) preocupat sa supravietuiasca bataliilor de pe culoarele Consiliului, iar Alina Gorghiu, fie o mamica multumita de indemnizatia pe care o primeste de la stat, fie presedintele unui partid liberal multumit ca indiferent cine-l conduce, bun sau prost, nu poate lua mai mult de 25 la suta.
Adrian NASTASE) Am impresia ca presedintele Iohannis rasfoieste, periodic, Constitutia si vrea sa experimenteze diferitele texte la care se opreste.
In timp ce Departamentul National Anticoruptie scoate pe banda rulanta dosare de coruptie - in medie cate doua pe luna - pentru termopane, pixuri si alte banalitati in jurul carora s-a creat o adevarata isterie mediatica si nu numai, marile turnuri date banului public zac in continuare intr-o expectativa sinonima cu uitarea si cu musamalizarea.
Asa cum anticipam in cadrul articolului publicat in editia de ieri a cotidianului "Replica", dedicat rambursarilor ilegale de TVA de la Administratia Finantelor Publice Constanta, care au avut loc la sfarsitul anului 2002 si inceputul celui urmator, ancheta penala, precum si procedura de prindere si aducere in fata justitiei a principalului autor al tunului de aproape 6 milioane de euro dat asupra banilor publici - Emil Oprea - nu a inregistrat nici un progres de mai mult de trei ani.
'Consiliul Suprem de Aparare a Tarii este o institutie importanta a statului. In niciun caz nu poate fi confundat cu o institutie de tip colocvial.
eBay, cel mai mare website de licitatii din lume, a facut publice detaliile unei campanii demarate cu luni de zile în urma împotriva tentativelor de fraude on line originare din România, iar rezultatele au aratat ca românii sunt fruntasi, informeaza cotidianul on line Business Standard.Matt Henley, membru al Departamentului de Investigare a Fraudelor din cadrul eBay, a concluzionat ca „un procent urias din tentativele de frauda si fraude provin din România“.
Sute de oameni din saracul municipiu vâlcean Dragasani s-au îmbogatit înselând clienti ai site-ului de licitatii eBay, carora le propun afaceri ce par prea bune ca sa fie adevarate, scrie The Sunday Times, în editia electronica de ieri.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
Blogul lui Constantin Gheorghe (Constiinta Unui Liberal de Stanga) Despre o arestare prea mult Arestarea lui Sorin Alexandrescu, managerul Intact Group, releva doua aspecte, care trebuie subliniate.
Legibus idcirco omnes servimus, ut liberiesse possimus - De aceea ne supunem cu totii legilor, ca sa putem fi liberi. ... si care a reprezentat peste 2 milenii un principiu fundamental de etica juridica.
Constiinta unui Liberal de Stanga: ... Este, probabil, un inutil exercitiu de democratie. Dar mi-am facut datoria fata de constiinta, in primul rand.
Mariustuca.ro / Atentie la produse de slabit si anabolizante, pentru ca majoritatea sunt contrafacute! ... Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere. Anul 2014 a fost marcat de un record:
In graba, la cald Victor Ponta e pus sub acuzare, de catre DNA, pentru fapte comise (care sunt sau nu infractiuni) cu putin inainte de a deveni coleg de guvern cu Boc, Predoiu, Videanu sau Blaga, in perioada in care Laura Codruta Kovesi era procuror general al Romaniei.
moshemordechai.eu /Fundamentalismul democratic si jihadul justitiei/ by Mordechai In Romania, democratia e doar un subiect de plicticoasa conversatie. ... Existenta unei tiparituri, botezate pompos Constitutie, nu e decat dovada disponibilitatii hartiei si a accesului la cerneala.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
Papa Francisc, apel la pace si dialog pentru Tara Sfanta si Peninsula Coreeana in mesajul Urbi et Orbi Siria, Tara Sfanta, Peninsula Coreeana si Venezuela au fost mentionate de papa Francisc duminica mesajul sau traditional de Paste, inainte de binecuvantarea traditionala Urbi et Orbi.
Elementul cheie la care niciun roman nu s-ar fi gandit (Autoare: ... Contactat de redactorii DC News, a spus ca nu e vorba de o premonitie, cum ar putea spune unii. ... Tot el a prezis explozia care a avut loc la Manchester dupa un concert al artistei Ariana Grande.
google-analytics.com